40ste Eshofmarkt, Zaterdag 29 Juni 2019

40ste Eshofmarkt, Zaterdag 29 Juni 2019

De Eshofmarkt, al jaren wereldberoemd in Elst

Zaterdag 29 juni 2019  is een bijzondere dag op de Eshof. Op de speelweide tussen station en grote toren vindt daar de “wereldberoemde” Eshofmarkt plaats waar jaarlijks meer dan 150 buurtbewoners van de Elster buurt De Eshof aan meewerken. 

Omdat de opbrengst van de markt altijd voor de ondersteuning van een project uit  3e wereld is, krijgen we het hele jaar door goed verkoopbare zaken uit heel Elst aangeboden. Vorig jaar is bijna €6000,- gedoneerd aan het goede doel.

In kramen worden op de Eshofmarkt spullen aangeboden die nog goed genoeg zijn voor een zoveelste leven. Maandelijks worden deze spullen opgehaald en gesorteerd in twintig categorieën. Boeken, geluidsdragers en kleding worden daarna nog eens onder handen genomen door gespecialiseerde sorteerders. De duizenden marktbezoekers kunnen dan rechtstreeks naar de kramen waar hun interesses liggen.

Al voor de 40e keer organiseert Buurtvereniging De Eshof in Elst deze jaarlijkse uitgebreide rommelmarkt voor het goede doel op de speelweide aan De Savornin Lohmanstraat.

Dit jaar is de markt op 29 juni van 10:00 tot 14:30 uur. U bent van harte welkom!